Cégtörténet

A kilencvenes évek elején alapított M-Teampannon Építész és Mérnöki Iroda fiatal építészek és Ybl-díjas vezető tervezők közös alkotóműhelye, amely egy évtizede az építészirodák rangsorának élmezőnyében található. Városépítészeti együttesek, közepes és nagyméretű középületek, felsőoktatási létesítmények építészeti tervezése tette cégünket országosan ismertté.

Tervezési alapelvünk az értékállóság, a szerkezeti tisztaság és a következetesség, a környezeti illeszkedés anyaghasználatban és tömegformálásban, kulturális-formai egyediség. A térbeli rendet keressük városban, épületben és belsőépítészeti részletekben egyaránt.

Megépült épületeink közül kiemelkedik a SOTE Oktatási-Kutatási Központ, az Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi Központi Épület, a Debreceni Egyetem Élettudományi Épület és Könyvtár, a MOM Park lakóépületegyüttes, az MTA Humán Tudományok Kutató Központja, a Magyar Design Központ valamint a Skanska Mill Park irodaháza.

Tevékenységünk a környezet- és településtervezéstől a komplex építészeti tervezésen át  műemléki felújításokig és belsőépítészeti terek kialakításáig terjed. Az iroda felépítése alkalmas az összetett feladatok megoldására. BIM (Building Information Modelling) alapú tervezési rendszerben dolgozunk. Munkánkba - igény szerint - külső szakértőket és művészeket is bevonunk.

A tervezés során formai prekoncepciók helyett a településstruktúra és a környezeti illeszkedés törvényeit, az építészeti formaképzés és az épületkonstrukció szerkesztési szabályait követjük, biztosítva az értékörző és értékteremtő megoldások egyensúlyát. 
A cég építészei közös filozófiára épülő egyedi arculatot képviselnek, ezért terveink és megépült házaink egyediségükben is illeszkednek a szűkebb és tágabb környezeti összefüggésekbe.

Tevékenységek köre

Építészeti tervezés

  • -középületek
  • -oktatási és kulturális létesítmények
  • -irodaépületek
  • -lakóegyüttesek
  • -ipari épületek

 Szerkezettervezés, belsőépítészet, környezettervezés